Jump to content

@n0n1m

User
  • Content Count

    400
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Dislike (-1)
    @n0n1m reacted to Sacalul in Poze cu noi.   
    hop
  2. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to Sensei in Propunere sunete cu numele de membru clan ELITE sau admin   
    Nume pe server: SeNsEi
    Propunere: sunete membrii
    Beneficii: Poate asa lumea va cumpara admin
    Alte mentiuni: Astept cat mai multe pareri,ca si eu la randul meu in acest topic imi dau cu parerea.
    Orice propunere este bine venita.
          Dupa parerea mea ar fi bine ca un jucator care cumpara admin sau ajuta forumul prin activitatea lui si sa recompensam printr-un sunet,care il voi face eu personal sau alcineva,asta depinde de pareri si decizie.Multumesc! 
  3. Dislike (-1)
    @n0n1m reacted to Mihai1999 in Cerere control Mihai   
    Nu pot sa cred cat de penibili pot fi unii , va dau maine pc la control , cautati si in gaura de sarpe :)))) am fost in ViralHS ce te astepti ? Am invatat sa dau la cap :=)
  4. Dislike (-1)
    @n0n1m reacted to Mihai1999 in Cerere control Mihai   
    Ti-am zis ca acum plec. Daca mai esti on la 4 dimineata cand ma intorc iti dau atunci
     
  5. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to LUXOR in Cerere control Mihai   
    Da-l ma peste o saptamana, pana maine mergi si iti cumperi alt PC.
  6. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to AfGanistaNu in Cerere control Mihai   
    Auzi maine...Doamne.
  7. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to Sn[a]Ke in Cerere control Mihai   
    Ce hot îi mă, cică mâine, tu pana mâine poți sa dai 10 reinstalari la windows..
  8. Upvote (+1)
    @n0n1m got a reaction from Sacalul in Cerere up Sacalul   
    pentru ca mi-a promis ca dam war deseara , daca nu vine la war dau edit si ramane contra , PS: La blonda io dat 100 euro sa scrie acele vorbe despre el !
  9. Dislike (-1)
    @n0n1m reacted to Bℓoηηda ♡ in RaZvAnNN-Imi cer scuze   
    Nu meriti , asa spui de fiecare data .
    Si tot tu incepi .
  10. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to ADRENALINE★ in Cerere Semnatura @n0n1m   
    La cererea lui @@n0n1m
  11. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to JhOn in Cerere Semnatura @n0n1m   
  12. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to LUXOR in Cerere Semnatura @n0n1m   
    V1 : http://imgur.com/zIquA0h
    V2 : http://imgur.com/a/aMxTX
  13. Upvote (+1)
    @n0n1m got a reaction from Pensionar in [Joc] Ce melodie asculti in momentul de fata ?   
    Termin eu cu super hit

  14. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to iGreen in Cfg-urile aceste sunt permise iGreen?   
    @ si inca o data iti zic, DEGEABA TE CHINUI SA EXPLICI, e ca si cum ai turna apa intr-o caldare fara fund
    dar sa ne uitam pe de alta parte, v34 e o versiune foarte veche, plina de exploituri si diferite porcarii si din cate stiu rusii inventeaza o gramada pentru versiunea asta, tot ei au inventat si ucpu, cine stie poate daca scriu in consola quit o sa incep sa dau capuri mai bine?
  15. Dislike (-1)
    @n0n1m got a reaction from RAKENZO[BAUNTY.] in Viral   
    Așa ma fă poze pe skipe , ca atat esti in stare iti zic ce am zis pe skipe si face to face ca da am tupeu , dar tu ca te ascunzi drept alt player si spionezi clanuri, flodezi sv esti un copil care nare ce face cu viata lui si traieste din tot felul de măgări , si te mai intrebi de toata lumea te injură si te face in fel si chip la cum te comporti , ar trebui să fi spanzurat de fața cu maicata să vada si ea ce copil a crescut si cum la educat o viată intreagă ca sa ajung un *spion* but raw care nu stie sa faca nimic decat sa se uite pe yt la tutoriale cum sa dea flood la playeri vai si amar de viata ta . Ai schimba-o daca ai putea sau mori asa ? Ca te asigur no sa mai traiesti mult daca continui asa.
  16. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to haX -M- in Viral   
    We sper sa nu vi se pare că le iau apărarea dar chiar ca aveți ceva unii cu clanul Viral vb lor astea sunt convorbirile lor dark nu e ok.....sper sa nu credeți că le țin apărarea încă o dată 
  17. Dislike (-1)
    @n0n1m reacted to DARK ONE. in Viral   
    Nu m-am dat drept alt player, unul din voi mi-a dat pozele, asa ca chill kid. Va mancati intre voi pe la spate, se vede cat de serios este clanul :*
  18. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to iGreen in Buna seara Elite!Vreau sa votati mai ales iGreen si xZ!   
    staff..
     
     
     
    din online mi-am facut prieteni (in viata reala), depinde cum esti si cum stii sa-ti faci prieteni, pe cine alegi sa tii mai aproape si pe cine mai departe, pe cine crezi ca are rost si pe cine n-are rost etc etc. Multa lume isi face prieteni din net, nu e ceva nou, cand vad ca scriti ca online e online si offline e offline imi fac impresia ca nu stiti sa beneficiati de internet pana la urma.
     
     
     
    fratele meu, nu te preocupa chiar asa tare, dar daca totusi te dispera cineva nu trebuie sa reactionezi asa, eu de eram in locu tau atunci cand aveai adminu si cineva ma jignea fara motiv era sa ii dau un ban ca ajungea drept la ma-sa de unde a iesit )) iar daca era in viata reala era sa ajunga si mai departe :X
    lasa-mi numele la cei care zic ca nu te vor pe server si o sa vorbesc eu cu ei, dar am inteles ca te-ai luat de teo sau ceva de genu deci e cam urata chestia asta, in orice caz, din partea mea poti sa stai linistit pe server si pe forum, atata timp cat mie nu mi-ai facut nimic eu is in pace cu tine si PEACE TO EVERYONE !
     
    Respect si sanatate!
     
    ps:
     
    incercati si voi sa incepeti de la 0 cu el, dati-i o sansa (cei care se uita urat la patrunjel), poate omu are intentii bune dar nu le exprima corect.
  19. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to RAKENZO[BAUNTY.] in Retragere *SpIkE*   
    Sa fie vinovat ori sa nu fie , tu oricum esti contra lui . Si de ce il injuri acuma ? Nu uita ca si tu candva te bagai peste altii , de cate ori ai ramas fara grad ?
    Eu nu zic nimic , ma inteleg bine cu spike , la fel si cu Pamaj .
  20. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to iGreen in RETRAGERE QUEEN-TEODORA   
    Pai trebuia sa-l rezolve cu un ban pe IceAngel ca sa se potoleasca iar traficantului i-am dat admin pentru ca a cumparat, dar regulamentul e pentru toti, deocamdata nu a incalcat asa ca nu este nici un motiv de scos gradul si nici n-am chef sa ii scot gradu doar pentru ca e mai diferit asa de altii, cand va incalca regulamentu o sa veniti cu reclamatii si vom rezolva, pana atunci nu mai ziceti va rog ca nu merita ca nu stiu ce, poate incercati voi sa il invatati cumva, poate se schimba, cine stie?
  21. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to iGreen in RETRAGERE QUEEN-TEODORA   
    Nu tin minte exact, dar cred ca se plangeau intr-un topic adminii ca jucatorii cu mute permanent dupa ce se schimba mapa nu mai au mute si dupa ce dau retry iar au sau ceva de genu, adminii stiu mai bine ca ei au zis despre asta, probabil a fost bugu asta pentru ca in loguri nu vad ca cineva sa ii fi scos psilence
  22. Dislike (-1)
    @n0n1m reacted to xzibitZ. in RETRAGERE QUEEN-TEODORA   
    Teo, nu trebuie sa te retragi pentru un prost.. iti zic eu.. faci cum nu exista pentru tine cum fac eu si gata
  23. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to iGreen in Problema!   
    deci lala a ramas la fel, de data asta nu ii scot banu daca nu va ajuta serveru cu o contributie financiara, ca sa stiu ca nu va mai repeta aceasi chestie, ca altfel n-ai cum cu asa oameni, asa sa ii transmiteti daca va intreaba de ce are ban.
  24. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to Sizzla in Problema!   
    Frate tu nu intelegi...am zis de spike...dar daca citesti bine am zis de toti admini...poti sa il intrebi pe skipe ca nu suntem prieteni..nici nu vb =/ (cand m-am luat in gura cu ei?deja incepi sa ma enervezi...ai zis sa ma doara undeva de cei online...asta fac...daca nici asta nu e bine te rog sa parasesti incinta)
  25. Upvote (+1)
    @n0n1m reacted to Sizzla in Problema!   
    Buna seara elite!Din pacate eu m-am schimbat putin in rau de aseara dar hai sa incepem altcumva (veti vedea acm cum m-am schimbat)...pe acest server public.eliteroyal.org avem un player mai rau ca mine si mai fugit...numele lui este @@LaLa!SoNg ...acest om se ia cu TOTI admini in gura...da rentry dupa gag si e foarte obraznic...chiar si cu mine cand aveam admin...deci fii atent Lala...eu maine iau GOD...sa te fereasca Dumnezeu sa te prind ca imi zici doar but sau orice jignire fata de mine ca te-am ars ai inteles?Nu te lua cu @SpiKe in gura ca e smecher si ca are cfg si ca nuj ce...are grad...tu nici macar membru nu meriti Lala...sa nu te mai prind ca te iei de @SpiKe sau de alti admini ca te-am ars...da?Pe acest server (am mai zis de 100 de ori) suntem la fel...suntem aceeasi natie (nu si xZ si Pamaj)...suntem ca niste frati...tu esti o problema...ti-am zis...te prind ca te iei de mn sau alti admini ai zburat automat...propun ca @@iGreen sa puna in regulament "o lege" "Cine se ia in gura cu adminii sau cine e mai presus ca toti a zburat de aici".Sper ca s-a inteles taratura...sa nu te mai iei de nimeni...daca vii cu vreun comentariu negativ asupra acestei probleme asupra ta..te-am zburat...ai intrecut masura baiete!Si stiu ca sunt mai mic ca tine dar macar ii respect pe cei mari dar tu vad ca nu ma respecti pe mine "respecta si vei fi respectat",la tine e "nu respecta si vei fi respectat" nu dragule...nu..aici nu e locul tau....si daca te mai prind...vrum de aici!Sa vina hateri!
×
×
  • Create New...