Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/15/2021 in all areas

  1. 2 points
    Mafia drogurilor din Europa primește o lovitură grea în Spania. Captură impresionantă: 600 de kg de cocaină, arme, bani, zeci de mașini Cea mai mare rețea de traficanți de droguri din Madrid a fost destructurată în urma unei operațiuni de amploare a poliției spaniole. 12 traficanți au fost arestați și 600 de kilograme de cocaină au fost găsite în timpul perchezițiilor, care s-au desfășurat în șase regiuni. Agenții au găsit 700.000 de euro într-una dintre casele folosite de traficanți. Erau într-o geantă ascunsă în tavan. De asemenea, au confiscat zeci de mașini de lux, între care un Ferrari de 250.000 de euro, și un adevărat arsenal de arme de foc și săbii. Liderul rețelei era un marcoan care aducea cocaina din Columbia și o distribuia apoi în Olanda și Europa Centrală. Și în Germania autoritățile au confiscat recent cel mai mare transport de cocaină din această țară. Drogurile au fost descoperite în containere aduse în portul Hamburg. Erau ascunse în cutii de chit, dar la scanarea încărcăturii, agenții au găsit nu mai puțin de 16 tone de cocaină. Se pare că ofițerii germani primiseră pontul de la surse din Olanda. În această țară, poartă importantă de acces pentru drogurile aduse în Europa, mai mulți traficanți importanți au fost puși sub acuzare într-unul dintre cele mai mari procese din istoria țării.
  2. 2 points
    JyNssHu!

    Intrebare

    Cred ca singurul upgrade pe care poti sa l faci este sa schimbi laptopul
  3. 1 point
    Nume pe server: Cornitze Propunere: sa ne putem lovi unii de altii Beneficii: in functie de harta ne putem urca unul pe celalalt pt a ajunge pe cutii/obiecte mai inalte sau diferite strategii care pot face jocul mai fun zic eu. Nu ca nu e deja... Alte mentiuni: N/A PS: doar mie mi se pare un pic porno topicul asta? Jur ca nu asta e intentia dar acum cand il citesc si recitesc, cam asa suna
  4. 1 point
    Pana si astia au gasit traficantii aia mari, iar gaborii nostri stau la pazit inmormantarile interlopilor sa nu se lase cu scandal. #FuckRomanianJustice
  5. 1 point
    UnReal [EXO]

    Intrebare

    Daca placa video este integrata nu faci nimic. Aceea integrata se foloseste doar pentru browsing si atat, pentru jocuri e slaba. Ram-ul la fel e mic, macar 8 sa ai . Singura varianta e sa iti ei alt laptop sau pc, de schimbat nu poti schimba mai nimic .
  6. 1 point
    Beje'

    Intrebare

    Mai am eu o varianta. Daca ti-ai schimba laptopul doar pentru cs go, ai putea sa te interesezi despre Geforce Now. Este doar o sugestie. Dar mi se pare o idee buna. Diferente vor fi. Dar nu atat de mari.
  7. 1 point
    Dolixec.

    Intrebare

    Din moment ce laptop-ul nu deține o placă video dedicată și se bazează doar pe cea a procesorului, laptop-ul nu poate fi considerat unul de"forjat" jocuri, ci mai mult un notebook folosit pentru Office / Movies / Browsing. Pe un laptop ca acesta nu te-ar ajuta foarte mult în jocuri. Mai mult te-ar ajuta în folosirea de zi cu zi : Browsing etc. Ținând cont că ai doar 4 GB RAM, un upgrade la 8 ți-ar face mai ușoară viața și ar lăsa mai ușor laptop-ul în sine, dându-i mai multă libertate în utilizarea memoriei RAM. Dacă totuși vrei să faci upgrade, trebuie să ții cont de câteva chestii : 1. RAM-ii Single Channel sunt degeaba. Dacă vrei să te bucuri în totalitate de puterea lor mergi pe Dual Channel. 2. Tipul de frecvență. Frecvența maximă poate diferi de la un Motherboard la altul, iar laptop-urile nu pot suporta 3666 MHz precum un Ryzen pe PC. 3. RAM-ii trebuie să fie asemănători. Degeaba iei tu alți 4 GB RAM dacă nu-i iei asemeni celui pe care îi ai deja. Fie schimbi cu totul RAM-ii, fie cauți un RAM asemănător celui ce-l deții deja. 4. RAM-ii pot fi sudați pe Motherboard. Notebook-urile fac în general (versiunile mai vechi) un compromis legat de RAM și lasă doar un slot liber pentru aceștia. Caută modelul de Laptop pe net și vezi dacă permite adăugarea unui RAM sau schimbarea totală a lor.
  8. 1 point
    k-os

    Intrebare

    Sunt jocuri unde te ajuta sa ai mai mult RAM, insa CS GO nu este unul din ele din cate stiu. Avand detaliile la minim, probabil esti limitat de procesor destul de mult. Ce ti-as recomanda, este sa reduci rezolutia - de aici vei castiga cele mai multe FPS. Si din setarile video ale jocului, Wait for Vertical Sync - OFF (NO) - poate asta te va ajuta sa cresti FPS peste 60.
  9. 1 point
    JyNssHu!

    Intrebare

    Poate foarte putin, cred ca ar trebui sa incerci sa faci un upgrade la placa video sau un laptop cu placa video dedicata nu integrata.
  10. 1 point
    @CSS Staff @Fondator
  11. 1 point
    Acum ceva timp era comanda !block. Ar putea fi reintrodusa.
  12. 1 point
    Cum a zis si Jyn, am mai incercat odata si e oribil. Ne blocam unii de altii si mai rau te enervezi! E ok cum e acum
  13. 1 point
    Nu e ok, cand suntem toti pe svr o sa fie aiurea, o sa ne blocam si nu o sa mai putem sa jucam. Am mai incercat asta odata si e mai ok cum e acum. O sa las sa vezi ce zic si restul, dar o sa ti zica la fel. Thx!
×
×
  • Create New...