Jump to content
Howly

Despre generatia asta.

Recommended Posts

Deci, incepand cu toate, asta e un topic in care ne putem exprima in mod liber gandurile, dar folosind un limbaj adecvat.

Astept niste pareri bine argumentate la acest topic.

Pun pariu ca putini, doar cei interesati o sa citeasca topicul, nu vreau sa vad post-uri cu "ai dreptate" "+rep" VREAU RASPUNSURI BINE ARGUMENTATE.

 

Bun, practic in zilele astea m-am gasit vorbind cu cineva despre generatia minune in care traim noi, cred ca stiti despre ce vorbesc.

Incepem cu "copii" de 15 ani care se cred smecheri fumand si drogandu-se crezandu-se smecheri, ce parere aveti? 

Generatia asta, din care fac si eu parte e o mare prostie, daca te droghezi sau fumezi in public sa te dai smecher, practic, nu esti smecher, e cea mai mare prostie, pentru ca multi ii vezi ca ii incurajeaza pe altii sa se apuce, ca "ba, esti smecher daca fumezi", zic asa ca am patit sa vina sa mi se zica astfel de cuvinte, dar bineinteles am refuzat, pentru ca nu ceea ce faci te face om de viitor, ci daca poti gandii in mod liber, aia te face om de succes. Apoi aia care beau, tot de cei asa de 15 ani, ii auzi "ba, in seara asta bem, ne facem manga" si apoi ii vezi intradevar beti, dar cu o gramada de lume care se rade de tine. 

Nu zic ca is contra celor care fumeaza sau bea, fiecare face ce vrea din viata lui, dar daca vrei sa te imbeti, fa-o acasa, singur, sa nu te faci de ras, sau cu fumatul, de ce te expui atata ca tu fumezi? Esti smecher? Nu.

Nu am scris mult, pentru ca mai mult sunt scarbit de generatia asta in care traiesc, mi-am dat seama ca daca gandesti si vorbesti in mod liber, esti luat de prost, iar cei care fumeaza si se drogheaza sunt venerati, de asta suntem o societate de "copii fumatori" pentru ca multi, cedeaza, si se gandesc "daca fumez/beau/ma droghez ca ei o sa fiu smecher si o sa fiu acceptat", asta e gandul celor slabi, usor influentabili, care vor sa fie acceptati pentru ceea ce nu sunt.

Am facut asta pentru ca am inceput liceul, si am avut ocazia de a studia imprejurimile mele.

Nu vreau sa ma dau mare, nu vreau sa par mai matur ca cei de varsta mea, dar cred eu, ca multi dintre ei sunt persoane cu minte, dar care isi ascund acea minte geniala care o au, pentru ca practic, sunt luati de prosti.

Am zis, nu vreau sa ma dau mai matur, dar reusesc sa gandesc, si sa nu fiu asa influentat de toti.

Daca apartineti acelui tip de adolescent, va rog eu sa ganditi, sa nu stati prosti acolo, ganditi si vedeti daca e chiar ceea ce va doriti.


76561198185500818.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Akim respect,nu va mai fi niciodata generatia pe care noi astia care suntem acum la 16-17-18-19 ani nu o sa mai existe.

Toti nascuti noi acum,au smartphone-uri tablete etc,inainte joaca pe afara tot feluri de jocuri,acum daca le zici  de jocurile copilariei nu toti stiu..si tot in rau o sa cadem ..


bdlS4fD.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 minutes ago, ZAXXYAX said:

Akim respect,nu va mai fi niciodata generatia pe care noi astia care suntem acum la 16-17-18-19 ani nu o sa mai existe.

Toti nascuti noi acum,au smartphone-uri tablete etc,inainte joaca pe afara tot feluri de jocuri,acum daca le zici  de jocurile copilariei nu toti stiu..si tot in rau o sa cadem ..

Incet incet ne ducem de rapa, nu smartphone-urile ne strica, ci societatea, gen parintii nu mai au timp de copii, le da un telefon si i-a rezolvat, nu cine stie ce greseala, dar trebuie sa fii si tu, ca parinte, o figura importanta a copilului, ceva care sa ii ofere educatie, ca daca ne ghidam dupa "facebook" de la o varsta frageda, o sa ajungem rau, nu neaparat generatiile de 16/17/18/19 ani acum sunt mai bine, eu am zis asa de cei de 15 ani sa generalizez, pentru ca la 15 ani incepe liceul, si atunci e toata nebunia aia, si de la 15 ani astia o  sa o tina in droguri/bautura intr-una.

 

2 minutes ago, Denis said:

Cand mergem sa ne facem manga? :D
 

Mda, am cerut si eu ceva seriozitate.


76561198185500818.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Recunosc..fac parte din cei care fumează, dar sa dai banii de pachet pentru niste țigări și să te dai șmecher că fumezi? Nehh.. mai bine ii dau lui GabeN sau cumpăr aer la punga si apa colorata cu gust :lol:


 

                                                                                                                                                                   haFWNLF.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

weee @Akim lumea s-a schimbat...toti copilasii se cred mari smardoi,totul se rezuma in ziua de azi la tupeu,nesimtire si prostie,nu ca eu oi fii vreun destept,sau ca nu sunt nesimtit cateodata,dar eu cand zic ceva stiu ca am dreptate....totul in ziua de azi se face virtual...nu ai sa mai vezi copi sa se dea cu sania iarna,sau sa iasa sa joace un fotbal,sau ceva gen,ca atunci cand eram eu mic....acum se joaca,bea,se drogheaza,fac misto unii de altii,fura si alte chestii d-astea....nu ca eu nu as fuma...dar eu fumez din alt motiv,nu ca sa fii smecher......nimic nu va mai fii ca inainte,totul se duce de rapa...ma gandesc la generatia ce va venii,oare ce va fii....totul s-a dus...

 

Respect @Akim


KitXkCO.jpg

JF6Ov9D.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vb Sacalu care acum o era era tot fumat pe skype :)))

Oricum ii adevarat, pacat ca si eu sunt unii dintre ei...


qZKAhey.png

m16-1.png

#lovesex            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma sincer in opinia mea, mai sunt cateva sperante dar nu foarte mari ceva gen 45% ca ne vom ridica si noi candva, nu cred ca suntem noi in masura sa ne bagam in politica sau ceva de genu, akim ai dreptate cu generatia asta a ta pe care ai spus-o, si despre droguri pot spune ca nu-mi pasa fiecare face ce vrea cu viata lui uite de exemplu ai zis tu ca se cred smecheri astia care fumeaza ma refer la copil sau se drogheaza dar mai rar, tu cand vezi pe unu care face acele lucruri ce parere iti formezi despre el ca e smecher? Eu unul trec mai departe si merg cu capul in sus, uite de exemplu acum cateva saptamani ce mi s-a intamplat mie:

Mergeam cu inca unu cu mine si imi spune unu sa ma opresc avea ceva gen 18-19 ani, si ma opreste si imi spune ca ba ca tu esti smecheri ca de ce m-am luat de nu stiu cine si plm,

El: Vrei sa-ti dau una

Eu: I-a dai ma

Si mi-a dat o palma, in secunda urmatoare am pus mana pe telefon si am chemat si eu pe cineva, si si-a luat bataie "smecherul ala" care vine la liceu sa se dea gogoasa infuriata dar defapt e pielea p**i, mda

Eu acum trebuie sa spun ca sunt smecher daca am o multime de oameni care se baga pentru mine, nu frate imi vad de treaba mea stau cuminte in banca mea si aia e, dar daca vad ca ti-o cauti asa anturaj deala jegos atunci esti pierdut si esti ca si batut :D, mdea, cam atat am avut de spus

Akim chiar mi-a placut cum ai incercat sa facem ceva interactiv GG


34OYg8t.gif Trippy_SHT.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Akime, desi fata de mine esti copil, ai tot respectul meu, lumea are nevoie de multi tineri cu o astfel de gandire. Eu de mic am fost mai retras si nu mi-a placut sa ma iau dupa altii, si sincer ma bucur ca mama m-a tinut oarecum mai din scurt. Acum am ajuns la 21 de ani cu sanatatea intacta si cu puterea propriilor mele decizii. Poate pe la 15 ani ti se pare ceva cool sa te imbeti sau sa stai in fata barului cu tigara in gura, dar nu e asa deloc. Stiu multe persoane de varsta mea care de mici au luat-o pe caile astea, iar in prezent sunt in stare sa o amaneteze si pe ma-sa pe 2 lei pentru o tigara...daca nu se intampla ceva cu generatia asta, tara nu are viitor, fiindca toti vor sa fie bossi fara sa munceasca. Eu prefer sa fiu injurat pentru sinceritate si gandire libera, decat sa fiu doar o alta oaie proasta din turma. Dupa 18 ani am inceput sa realizez ca fara o gandire solida si cat de cat independenta, nu ai sanse in viata...nici pe plan profesional, nici sentimental. Daca vrei sa fii om, nu te lasa corupt si influentat de nimeni. Inca o data respect Akim!


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sacalul nu neapărat tupeul strică, uneori e bine să fii tupeist, dar în viața reală, tupeu dacă se ia unul de tine sa ai curaj sa ii răspunzi.

@RaZvAnNN nu am zis că cei care își fac acele si alte prostii sunt reputați șmecheri de noi, am zis, ca se începe pentru a fii acceptați de o anumită comunitate, si in felul asta te strici, am pățit si eu Sa vina d-astia cu tupeu la mine, le-am comentat si eu cu același tupeu prost, dar nu a reușit nimeni să dea în mine, am băieți care sar să ma ajute, dar urăsc să apelez la ei, imi place să mă pot apăra singur, si mereu reușesc.

Si nu am zis că am ceva cu persoanele care beau si astea, fiecare face ce vrea, eu doar am vrut sa îmi exprim  părerea fata de cei ce o fac să fie acceptați, iar ei poate chiar nu își doresc acea chestie.

Oricum Mulțumesc tuturor celor ce au scris reply-uri gândite, respect.


76561198185500818.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Green, am zis clar, nu am nici o problema cu cei care bea fumeaza, multi ati început din curiozitate, alții o fac ca sunt obligați sau ca e la moda, si nu testeaza dacă e plăcut sau nu, ei trag acolo ca e la moda.

Plus cu băutura, si eu beau, am 15 ani, dar un păhărel de vin la masa acolo îl bei, tu ai 22 de ani, la vârsta aia e altfel, dacă vii pe unde stau eu, vezii copii de 15 ani Beti prin șanțuri uneori. Cu o grămadă de smardoi care se rad de ei, asta nu suport, dacă te faci manga, o faci acasă să nu te faci de rahat prin lume.


76561198185500818.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...